Echtscheiding aanvragen? Bel ons!

Voor een persoonlijke en deskundige begeleiding. Tegen vaste lage prijzen. Bel voor een afspraak in Eindhoven, Mierlo, bij jou thuis of in de avond? Alles kan!

Afspraken maken

Afspraken maken

Zodra wij de gevraagde stukken hebben ontvangen, stellen wij het concept echtscheidingsconvenant, het ouderschapsplan en het vermogensoverzicht op. Wij leggen deze conceptstukken aan jullie voor en vragen jullie vervolgens om er op te reageren. Het is mogelijk dat wij, op basis van wat je hebt aangeleverd, meer aanvullende informatie of stukken nodig hebben. Wij zullen je dan verzoeken ons deze toe te sturen. Het is ook mogelijk dat op basis van de door jou aangeleverde stukken en de door ons opgestelde conceptstukken een aanvullend gesprek noodzakelijk is. Het is hierbij mogelijk dat een fiscalist of pensioenadviseur aansluit om je te adviseren.

De gewijzigde concept documenten worden steeds aan jullie beiden ter goedkeuring voorgelegd. Zodra jullie beiden akkoord zijn met het echtscheidingsconvenant ondertekent jullie allebei het convenant. Je bent na ondertekening van het echtscheidingsconvenant nog niet gescheiden. Hiervoor moeten nog twee stappen worden gezet. Wij informeren je graag over stap 3 bij de rechtbank.