Echtscheiding aanvragen? Bel ons!

Voor een persoonlijke en deskundige begeleiding. Tegen vaste lage prijzen. Bel voor een afspraak in Eindhoven, Mierlo, bij jou thuis of in de avond? Alles kan!

Intakegesprek

Intakegesprek

Zodra jij contact met ons hebt opgenomen, plannen we zo spoedig mogelijk een gezamenlijk gesprek met onze MfN-register mediator in. Tijdens dit intakegesprek geven wij je uitleg over het echtscheidingsproces. Allereerst bespreken en checken we of jij en je partner gezamenlijk wensen te scheiden door middel van mediation. Er zal worden stilgestaan bij het verloop van het echtscheidingsproces, voordat over de inhoud van de echtscheiding zal worden gesproken. Vervolgens bespreken we hoe jullie de zorg voor de kinderen willen vormgeven (co-ouderschap of omgangsregeling) en hoe jullie het vermogen zouden willen verdelen.

Aan het einde van het gesprek noteren wij de persoonsgegevens en stellen je identiteit vast. Het is dus belangrijk dat je een geldig identiteitsbewijs meeneemt.

Na afloop van het intakegesprek ontvang je een opdrachtbevestiging met een begeleidende brief waarin wij je verzoeken om stukken toe te sturen. Zodra wij alle stukken en de ondertekende opdrachtbevestiging retour hebben ontvangen, dan nemen wij jouw dossier in behandeling. Tijdens stap 2 maken partijen afspraken over de voorwaarden van de echtscheiding.